Medlemskap

Till Pelaren är du välkommen om har eller har haft psykisk ohälsa. Du kan själv eller tillsammans med någon kontakta oss för att få komma på studiebesök till klubbhuset. Under studiebesöket bekantar du dig med klubbhuset.

Du möts av en medlem + handledare som visar dig runt i huset och svarar på dina frågor. Vi tar diskussion över en kopp kaffe, efter detta bestämmer du vad du vill jobba med i huset. Medlemskapet baserar sig på frivillighet och du väljer själv när du vill jobba på klubbhuset. 

I klubbhuset fokuserar vi på den arbetsinriktade dagen, dvs. meningsfulla arbetsuppgifter. Det består bland annat av att jobba side-by-side för att laga lunch tillsammans, sitta i receptionen och ta emot gäster, jobba i kontoret med nyhetsbrev eller pelarbladet, ha kontakt till andra klubbhus världen över. Vi har morgon och eftermiddagsmöten där de medlemmar som är närvarande väljer vad de jobbar med.

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev till medlemmarna med aktuell information för kommande vecka.

Medlemskapet är gratis och livslångt.

Gustav.jpg

Så kan du stöda!

Bli stödmedlem: Psykisk ohälsa kan drabba alla, därför behöver vi Fountainhouse vänner och ambassadörer på alla nivåer i samhället.

Avgift för att vara stödmedlem: 15 €/år för privatpersoner, 50 €/år för företag.

Märk betalningen med "stödmedlem".

Bli ekonomisk bidragsgivare: Vårt klubbhus behöver alltid hjälp, utöver offentliga medel som bidrar till verksamhetens finansiering.

FI40 5578 0420 2052 55

Andelsbanken för Åland

Ålands Fountainhouse r.f. 

Strandgatan 7

AX-22100 Mariehamn

Finland

Telefon +358-(0)18-22940

Mobil +358-(0)457-3438570